Παλαιότερες Σοδειές Κρασιών


Ξινόμαυρο 2008

Περιγραφή: Οίνος με βαθύχρωμο κερασένιο χρώμα. τυπικό του Ξινόμαυρου, με έντονα φρουτώδη αρώματα (κεράσι, μικρά κόκκινα φρούτα)  που παντρεύονται με αυτά του τοματοπολτού, της ελιάς, του καπνού και με νότες μπαχαρικών. Σώμα μέτριο με καλή δομή, και έντονη αρωματική επίγευση που διαρκεί.

Ξινόμαυρο 2009

Περιγραφή:Έντονο κερασένιο χρώμα,  αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων, αποξηραμένης ντομάτας, βιολέτας, ελαφρά γήινες νότες, τα κλασικά γλυκά, αλλά σύνθετα αρώματα του Ξινόμαυρου.

Στο στόμα κυριαρχούν τα φρούτα, αλλά και κάποιες πικάντικες γήινες νότες που δένουν και ισορροπούν ωραία τις όμορφες τανίνες και την καλή οξύτητα του κρασιού. 

Νάουσα 2012

Περιγραφή: Τυπικό κερασένιο χρώμα,  αρώματα κερασιών, μικρών κόκκινων φρούτων, αποξηραμένης ντομάτας, ελιάς, μανιταριών.

Στο στόμα κυριαρχούν τα φρούτα, που δένουν με τις πολύ νόστιμες γήινες και βοτανικές νότες και ισορροπούν ωραία τις μαλακές τανίνες και την μέτρια οξύτητα του κρασιού.

Νάουσα 2013 

Περιγραφή: Το κρασί χαρακτηρίζεται από βαθύ κερασένιο χρώμα, τυπικότατο της εξαιρετικής χρονιάς του 2013. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα φρούτων (βύσσινο, φράουλα, βατόμουρο), ανθικές νότες (βιολέτα), βοτανικοί χαρακτήρες (θυμαρι, λευκό πιπέρι), τρούφα, νότες νωπού κρέατος, ενώ στο φόντο διακρίνεται σοκολάτα, βανίλια, καρύδα.

Στο στόμα εμφανίζεται μέτρια λιπαρό, με πολύ καλή οξύτητα και τανίνες δομημένες, στιβαρές που εξασφαλίζουν ένα όμορφο γευστικό σύνολο, με μία ιδιαίτερη ελαφριά πικράδα και με  μακριά και ευχάριστη επίγευση.

Νάουσα 2014   (Διατίθεται και σε μάγκνουμ)

Περιγραφή: Το κρασί χαρακτηρίζεται από τυπικό κερασένιο χρώμα. Στη μύτη κυριαρχούν τα κλασικά γλυκά αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων, αποξηραμένης ντομάτας, πιπεριού και μπαχαρικών

Στο στόμα κυριαρχούν τα φρούτα, η ελιά, η λιαστή ντομάτα, αλλά και κάποιες πικάντικες νότες που δένουν και ισορροπούν ωραία τις όμορφες τανίνες και την μέτρια οξύτητα του κρασιού.

Χαρούλα Λευκός 2016  (Διατίθεται και σε μάγκνουμ)

Περιγραφή: Πολυποικιλιακός οίνος από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Μαλαγουζιά και Αθήρι.

Στη μύτη διακρίνονται αρώματα βερύκοκου, λευκόσαρκου ροδάκινου, αλλά κι οι βοτανικοί χαρακτήρες που απαντώνται σε όλες τις χρονιές της λευκή Αργατίας (βασιλικός, πράσινο τσάι, θυμάρι). Στο στόμα είναι γεμάτο, λιπαρό, δροσερό με διάρκεια. 

Χαρούλα Λευκός 2015  

Περιγραφή: Πολυποικιλιακός οίνος από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Μαλαγουζιά και Αθήρι. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα βερύκοκου, λευκόσαρκου ροδάκινου, μελιού και νότες άχυρου. Στο στόμα είναι γεμάτο, λιπαρό, δροσερό με διάρκεια.

Χαρούλα Ερυθρός 2015  (Διατίθεται και σε μάγκνουμ)

Περιγραφή: Πολυποικιλιακός οίνος από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο, Νεγκόσκα και Μαυροδάφνη. Σκούρο κερασένιο χρώμα με μύτη στην οποία κυριαρχούν τα αρώματα του κερασιού, της φράουλας, του δαμάσκηνου, αλλά και βοτανικοί χαρακτήρες.

Στο στόμα είναι μαλακό, με μέτριο όγκο και καλή αρωματική επίγευση που διαρκεί.