"Οι Φίλοι Του Ξινόμαυρου" στον Χάρτη των Γεύσεων

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/11/2010

Οι  Φίλοι του Ξινόμαυρου θα φορέσουν τα καλά τους για την πρώτη τους "δημόσια εμφάνιση" στην κορυφαία οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας, την έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων Χάρτης των Γεύσεων η οποία διοργανώνεται από την Wine Plus για 8η φορά στο Λιμάνι στις 20 & 21 Νοέμβρη.

Ο Χάρτης των Γεύσεων όπως κάθε χρόνο, υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στις αισθήσεις που περιλαμβάνει:
• μεγάλη ποικιλία κρασιών και αποσταγμάτων προς γευστική δοκιμή, με  εκπροσώπηση των περισσότερων αμπελουργικών περιοχών της Ελλάδας και πολλών ξένων χωρών,
• ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του κρασιού, καθώς κάθε χρόνο φιλοξενούνται οι πρώτες εμφανίσεις καινούργιων οινοποιών,
• οινικά αξεσουάρ και βιβλία για το κρασί και τη γαστρονομία,
• πρωτότυπες, εξειδικευμένες παρουσιάσεις, σεμινάρια και διαλέξεις.

Οι Φίλοι του Ξινόμαυρου θα βρίσκονται στο stand της ΑΡΓΑΤΙΑΣ στο ισόγειο της έκθεσης.

Λίγα Λόγια για τους Φίλους του Ξινόμαυρου
Η τοποθεσία (Ροδοχώρι), η Ποικιλία (Ξινόμαυρο), το Αμπέλι της κλωνικής επιλογής, το Οινοποιείο (ΑΡΓΑΤΙΑ) οδήγησαν στη δημιουργία ενός Κορυφαίου Ποικιλιακού Κρασιού - το Ξινόμαυρο της ΑΡΓΑΤΙΑΣ.

Η Χαρούλα και ο Παναγιώτης -ιδρυτές της ΑΡΓΑΤΙΑΣ- μαζί με το Χρήστο πάνω σε μία οινογευστική συζήτηση αποφάσισαν να καλέσουν κοντά τους ανθρώπους που έχουν την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή, λατρεύουν το Ξινόμαυρο, τους αρέσει να συνεργάζονται και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Κάπως έτσι φτιάχτηκαν το 2010 "Οι Φίλοι Του Ξινόμαυρου".

Περισσότερες πληροφορίες στο: Οι φίλοι του ξινόμαυρου

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο και στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας, θα σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες μας.