Συνάντηση Υφυπουργού κου Κιλτίδη με φορείς του Ροδοχωρίου

Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/04/2009

Συνάντηση κ. Κων/νου Κιλτίδη με φορείς του Ροδοχωρίου

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη, συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κων/νο Κιλτίδη εκπρόσωποι φορέων του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροδοχωρίου Νάουσας. Στόχος της συνάντησης ήταν να δοθεί λύση σε πάγια αιτήματα και ανάγκες του Δημοτικού Διαμερίσματος, όπως τα προβλήματα άρδευσης των αγρών και η δασική  οδοποιία, ώστε να διευκολυνθούν οι αγρότες της περιοχής. Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ροδοχωρίου κ. Αν. Βασιλειάδης, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Ροδοχωρίου κ.κ. Παν. Κεκεσίδης και Κων/νος Σιαμίδης και ο Βουλευτής εξέθεσαν στον υφυπουργό τα δύο βασικά αιτήματα που χρήζουν άμεσης ικανοποίησης:

  • Κατασκευή αρδευτικού φράγματος στο Ροδοχώρι και
  • Δασική οδοποιία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ροδοχωρίου.
Η επίλυση των παραπάνω, που αποτελούν πάγια αιτήματα των κατοίκων του Ροδοχωρίου, θα διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό τη βελτίωση της παραγωγής και θα επιφέρει μείωση του κόστους παραγωγής των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων.
Ο υφυπουργός είδε θετικά τα υποβληθέντα αιτήματα και υποσχέθηκε να βοηθήσει για την επίλυσή τους και την υλοποίηση των πράγματι αναγκαίων έργων.

Καταχώρηση Νέου Από Εφημερίδα
Πληροφοριοδότης
Ενημερωτικός,Επαγγελματικός,Τουριστικός Οδηγός
 E-Mail:     info@pliroforiodotis.gr
http://www.pliroforiodotis.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7322&Itemid=28