Η Αργατία στους NY Times

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/01/2021

Τα κρασιά μας ταξιδεύουν στον κόσμο και δίνουν στον εκάστοτε δοκιμαστή την ευκαιρία να "γνωρίσει" τον μεγάλο πλούτο που κρύβουν οι ελληνικές ποικιλίες. Η γνωριμία αυτή, γίνεται μέσα από γεύσεις, αρώματα και αναμνήσεις που μοιράζει απλόχερα το κάθε ελληνικό κρασί στον οινόφιλο, τον οινοκριτικό αλλά και τον καταναλωτή.

Το κρασί Χαρούλα ερυθρός εσοδείας 2017, μέσα από τις λέξεις του Ερικ Ασίμοφ, στην εφημερίδα NY times. Ένα από τα καλύτερα κρασιά κάτω από 20 δολάρια για το έτος 2020.

https://www.nytimes.com/2021/01/28/dining/drinks/20-wines-under-20-dollars.html